modemittilivet.blogg.se

Mode, stil och liv för kvinnan mitt i livet!

Fräscha händer

Kategori: Allmänt

Shopping innebär en del handkontakt; handsprit från Bath & Bodyworks är ett måste i en fashionistas väska!
 

Designerskor på nätet

Kategori: Allmänt

Besök DSW, Designer Shoe Warehouse, på nätet. Shoppa loss och få det levererat till Sverige. Butiker finns i NYC och i LA.

Klänningen

Kategori: Allmänt

Det blev den här MK-klänningen som fick klä mig vid Guldknappengalan i lördags. En favorit sedan inköpet @thegrove i våras.
 

Modefrossa

Kategori: Allmänt

 
 
 
Förbereder dagens aktivitet; modegala! Väska och klocka: Michael Kors, skor: Guess, smycken: Dyrberg Kern. Ha en härlig lördag!

Gårdagens stil

Kategori: Allmänt

Vitt får hänga med ett tag till! Kavaj: MQ Sthlm, capribyxa: Express och ballerinor: Rizzo.

Stiltips

Kategori: Allmänt

Kombinera klocka och armband. Dessa från Michael Kors.
 

Skorna gör det

Kategori: Allmänt

Dina skor gör hela outfiten! Här står jag och väljer min stil för dagen.

Weekendstil

Kategori: Allmänt

Piké- och kabelstickad tröja från Polo Ralph Lauren passar perfekt som "åka till landet" stil. Och vita jeans är alltid klassiskt snyggt på sommaren. Hem till gården!

Gårdagens stil

Kategori: Allmänt

 
Bloggmöte i Moodgallerian och besök på Stockholm fashion week. Kjol: Express, kavaj: MQ, skor: Steve Madden, väska: Michael Kors som får hänga med några dagar till.

Bobbi Brown

Kategori: Allmänt

Ny kosmetika i Sverige på Åhléns; Bobbi Brown. Har nyss fått höra från säker källa i USA att deras produkter är mycket bra. Du får en naturlig makeup i en naturlig färgskala. Och dessutom i fina förpackningar. Det måste testas!

En jobbstil

Kategori: Allmänt

 
Började arbetsveckan med en klassisk stil som gäller i höst också; pennkjolen! Lägg till en scarf och kofta så är kontorsstilen fixad. Kjol: Zara NYC, kofta: garderobsfynd och scarf: Express.

Drar ut på sommardofterna

Kategori: Allmänt

Dessa härliga produkter från Björk & Berries är riktigt mjukgörande för händerna. Och lägg till en god smultrondoft, komplett. Finns på NK och Twilfit. Eller varför inte besöka tillverkaren direkt, Högbo Bruk i Sandviken. Tack Amalia!
 

Guldknappen

Kategori: Allmänt

Bokat biljett till årets Guldknappengala i Bryggeriet. Ska bli så roligt. Det är väl 30 år sedan jag gick på Damernas Världs modegala senast!

Höstens ögon

Kategori: Allmänt

Härliga nyanser på Lancomes höstskuggor. Och mascarans djupa svarta nyans blir fantastiskt fin.

Leo i höst

Kategori: Allmänt

Leopard gäller i höst också. Så de här "gamlingarna" får hänga med ett tag till. Ballerinor; Rizzo, pumps; Nine West och sandaletter; Guess. Svart skinnjacka från MQ planeras till leoparderna.

En jobboutfit

Kategori: Allmänt

Tillbaka på jobbet; en av veckans outfits. Klänning, en gammal favorit, från Zara köpt i NYC och skor från Steve Madden köpt i LA.